Skip to main content

Házhozszállítás

Az általunk forgalmazott termékeket, partnereink vagy munkatársaink szakszerűen szállítják házhoz!

Bízza a feladatot szakemberekre! Az ön által választott beltéri ajtók értéke elérheti a több százezer forintot is. Fontos, hogy a kiszállítás alatt a termékek ne sérüljenek. Munkatársaink, partnereink kellő gondossággal, odafigyeléssel, tapasztalattal és teljes körű felelőségvállalással végzik a kiszállításokat.

Best Door szállítás

A kiszállítási ár normál méretű (120 cm széles és maximum 250 cm magas) ajtókra vonatkozik. Extra méretű szerkezetek,  Festett ajtók és/vagy 15 db-ot meghaladó mennyiség kiszállításnál, egyedi árajánlatot készítünk.

Mire érdemes odafigyelni HA ÖN SZÁLLÍT

Amennyiben Ön szállítja el a megvásárolt beltéri ajtókat, különös figyelemmel járjon el. Néhány fontos dologra odafigyelve, hosszú ideig megelégedéssel használhatja beltéri ajtóit otthonában.

  • Az eső és sugárzó napsütés ugyanúgy árt a terméknek, ezért minden esetben zárt autóval szállítsa a beltéri ajtókat
  • A beltéri ajtó lapjait mindig fektetve szállítsa illetve tárolja, a ferdén (pl.: feltámasztva, vagy falnak döntve) történő szállítás vagy tárolás az ajtólap vetemedését okozhatja.
  • Üveges ajtólapok közé minden esetben távtartót kell helyezni, ezzel védve az üvegezőlécet illetve az üveget a sérüléstől.

Mint ahogyan azt a szállítói megfelelőségi nyilatkozaton is feltüntettük, a termék nem megfelelő kezelése (szállítás, beépítés, tisztítás… stb.) a garancia elvesztését is eredményezheti, ezért kérjük fokozottan ügyeljenek a fentiek betartására!