Skip to main content

Furnéros beltéri ajtók

A természetes furnér alapanyaga a fa. A fa mely szépséget sugároz, és melegséget áraszt. A fa, amely történelmet őriz, formát alkot, és értéket teremt. A természetes furnér alapanyag a fa legjobb tulajdonságait hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy otthonunkban élvezzük a természet varázsát.

Best Door Prémium Furnéros Beltéri Ajtó

furnér beltéri ajtó
prémium, exkluzív furnéros beltéri ajtó

Ha szeretné otthonát igazán egyedivé és stílusossá tenni, válasszon prémium, furnéros beltéri ajtókat! Ezek az ajtók nemcsak a minőséget és a tartósságot képviselik, hanem a design és az esztétika terén is kiemelkednek. Exkluzív furnéros beltéri ajtóinkat különleges alapanyagokból és technológiákkal készítjük, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak.
Legyen szó akár modern, akár klasszikus stílusról, nálunk biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző modellt. Prémium, furnér beltéri ajtóinkkal nemcsak a hang- és hőszigetelést javíthatja, hanem a belső tér hangulatát is feldobhatja. Ne elégedjen meg az átlagossal, válasszon furnéros beltéri ajtókat!

Furnéros Ajtó - Exlkuzív választékunkból

furneros ajto

A furnér egy vékony falemez, amelyet különböző módszerekkel vágnak le a fa törzséből. A furnér használata számos előnnyel jár, amelyeket érdemes megismerni, ha bútort, padlót vagy más fa terméket szeretne vásárolni vagy készíteni. A furnér előnyei a A furnér nem sárgul el vagy sötétedik el az idő múlásával, hanem megőrzi az eredeti színét.

• Gazdaságos és értéknövelő: A furnér olcsóbb, mint a tömörfa, de ugyanolyan magas minőségű és esztétikus megjelenésű. A furnérrel készült bútorok vagy más fa termékek növelik az otthon vagy az iroda értékét és vonzerejét.

A furnér tehát egy remek választás, ha szereti a fát és szeretné kihasználni annak előnyeit. Nézze meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb furnért!

Furnéros Ajtók

furnéros ajtó

Minket is vonz, hogy valami páratlant alkossunk! Olyant ami megismételhetetlen, de mégis mindennel harmonizál. A furnér ajtók vannak ehhez a legközelebb, hisz a fa egyszeri és megismerhetetlen rajzolatokkal díszíti az ajtó felületét.  
A furnéros ajtóval nincsenek akadályok. Kazettás ajtóknál, ugyanúgy használják, mint a legmodernebb, automatizált beltéri, magasblendés ajtóknál, csak éppen valami olyan születik, ami egyszerre természetes, környezetbarát és egyedi. 
Na de mitől lesz környezetbarát egy furnéros ajtó? Ha természetes anyaggal szeretnénk magunkat körbe venni, akkor ajtók tekintetében nagy valószínűséggel fát választunk, de ha mindenkinek fából készülne minden otthon, ahhoz a "világ összes" fája nem lenne elég. A megoldás hogy a fák törzséből vékony lemezt vágnak és ennek a könnyen alakíthatóságát, szállíthatóságát, sokoldalúságát kihasználják. Az így kapott alapanyag a fához megszólalásig és az utolsó legapróbb részletében is azonos termék, hiszen az alapanyag az a fa. Viszont a felülethordozó, újrahasznosított anyag, változatos kitöltéssel, ami további lehetőségeket biztosít a gyárthatóságba. Így ma már lehet tetszetős fa röntgenajtó, ólombetéttel a fogászatokon és magánkórházakba és az ügyvédeknél hangátló ajtó furnér felülettel.