Skip to main content

Dekorfólisá beltéri ajtók

dekorajtó

A dekorfóliás beltéri ajtó egy gazdaságos megoldást kínál az utólagszerelhető tokos ajtók piacán. Kedvező árát a szabványos méretezésének és a rendkívül hatékony sorozatgyártásnak köszönheti. A jelentős raktári készletnek és a kedvező árfekvésnek eredményeként  az építőipar legkedveltebb beltéri ajtócsaládjává vált. A legtöbb lakóparkban, társasházban ezzel az ajtótípussal találkozhat. A TREND beltéri ajtókat raktárkészletről biztosítjuk és igény esetén egyedi méretre is átalakítjuk. 

Best Door Standard Dekorfólias Beltéri Ajtó

standard dekorajtó

Standard dekorfóliás beltéri ajtó családunk divatos színeiből és széles opciós kínálatából megtalálja az Ön lakásához legjobban illőt. A Standard dekor beltéri ajtó család az MSZ szabványnak megfelelő méretrendje a legtöbb újépítésű lakásba megfelelő. A standard dekorajtóinkat a szabvány szerinti sorozatgyártásnak köszönhetően, tele kivitelben akár azonnal elérhetők. A nálunk vásárolt termékeket igény szerint kiszállítjuk és beépítjük. A beltéri ajtó családról tudjon meg többet  a képre kattintva.

BEST DOOR MODERN DEKORFÓLIÁS AJTÓK

Best Door Dekor beltéri ajtó

Az ITALY Di Base Dekor beltéri ajtók 6 közkedvelt színben kínálja a CPL Italy Di Base beltéri ajtók teljes üvegezési választékát. Ezeket a kipróbált és sikeres formákat, lakberendező partnereinkkel fejlesztettük tökélyre.  Az ITALY márkanévhez hűen a kiváló minőséget képviselik, így minden MSZ szabvány szerint épült, újépítésű házhoz/lakáshoz olcsó és tartós megoldást kínálnak. A színes üvegezési lehetőségek teljes szabadságot biztosítanak az álom otthon kialakításában. A sokoldalú ITALY Di Base beltéri ajtó választékból biztosan megtalálja otthonának egyediségéhez, melegségéhez, designjához legalkalmasabb kialakításokat, legyen az új építésű családi ház, új modern loft lakás, vagy akár bérház.    

Beltéri ajtó raktárról

raktári beltéri ajtó

Raktári program

Best Door standard dekor beltéri ajtó programunk keretében akár azonnal ajtóhoz juthat. Programunk 75; 90; 100 cm szélességben és 210 cm magasságban kínál azonali beszerzési lehetőséget.