Vinyl padló

WEBSHOP >>> vinyl padlók

vinyl padlo 1

Előnyök

 • Kiemelkedően vízálló 
 • Természethű megjelenés és minták
 • Kiválló komfortérzet a használat során
 • Lerakása egyszerű és a szabás egy éles késsel is kivitelzhető
 • Könnyű tisztithatóság és kezelhetőség 

A vinyl padló a többi burkolathoz viszonyiva, jóval magasabb komfortérzetett kínál. Az új technológia révén a járás puhább, csandesebb, kellemesebb. A gyártás során alkalmazott égéskésleltető, nehezen éghetővé teszi a vinyl padlót. Hőérzete olyan érzést kelt, mintha padlófűtéses helysiégben sétálnánk. Bírja a vízet, így a takarítás jóval egyszerűbbé vállik. Konyhába, fürdőszobába, vagy akár uszodába is alkalmazható. 

 Vinyl padló tulajdonságai

vinyl padlo 2

A vinyl burkolat 2,5 mm vastagságú felülete már prémium minőségnek számít. A 33-as kopásállóság szinte bárhol megállja a helyét. Előnye a hagyományos parkettával szemben, hogy nem recseg-ropog, mégis gyönyörködhetünk a fa hatású felületben. A hidegburkolatokhoz képest, kiváló a lépéshang csillapítása.További előny, az alacsony beépítési magasság, ami a ragasztott vinyl padlónál 2-2,5 mm, klikkesnél 5 mm teljes vastagságot jelent.

A Vinyl padló lerakása

A vinyl padló lerakásánál az aljzat mínőségére különösen oda kell figyelni, mert az nagymértékben befolyásolja a padló megjelenését. A vinyl padló lerakását megkönnyíti, hogy ezek a padlók egy éles késsel méretre vághatók, ezért nem keletkezik por és minimális a hulladék a szabás során, illetve ebből kifolyólag csendesen és gyorsan végezhető a munka. A vinyl padlókat célszerű ún. PU ragasztóval az aljzathoz rögzíteni.

vinyl padlo referencia

Laminált padló

WEBSHOP >>> laminált padlók

laminalt padlo 2

Előnyök

 • Gyorsan lerakható és visszaszedhető
 • Gazdaságos megoldás mint kivitelezés, mint termék kiválasztás terén
 • Karcoknak és benyomódásoknak ellenálló
 • alacsony beépítési magasság
 • karbantartást nem igényel

A laminált padlók kínálják az egyik legváltozatosabb megoldást, mit színben, mint mintázatban. A dekor rétegeken akár a legegzotikusabb felületeket is kedvező áron lehet megjeleníteni, így meleg és elegáns otthont lehet kialakítani. Szerkezetüknél fogva, kevésbé érzékenyek a környezeti változásokra, mint az lő fa. A dekor felűletek élethűek, de " mesterségesen" előállítottak. A laminált padlók felületei gyárilag ellenőrzött, jelentős színeltérés nélkül készülnek. Felületük kiemelten ellenálló.  

laminalt padlo 1

 Laminált padló felépítése

laminalt pdalo szerkezete

A laminált padlók több, mint 90%-ban fából készülnek. A laminált padlók rétegelési eljárással épülnek fel. A felső rétegen egy műgyanta felület található, melyet a dekor réteg (általában fa mintázattal), illetve hordozóanyag (MDF, HDF) és hátlap követ (HPL, CPL). Vastagsága 6-12 mm között van, így padlófűtés esetén is kiválóan alkalmazható. A laminált padlókkal elegáns otthont alakíthatunk ki, mivel a dekor rétegek színben és mintázatban kimondottan változatosak.

Laminált padló lerakása

A laminált padlólapok általában ragasztás nélkül lerakható Billenő Click rendszerben kaphatóak. A vásárlás előtt célszerű két dolgot figyelembe venni. Az egyik, hogy mekkora vastagságú és milyen kopásállóságú laminált padlót szeretnénk.

Szalagparketta

WEBSHOP >>> szelagparketta

szalagparketta 1

Előnyök

 • Természetes alapanyagból gyártják
 • Exluzív lépéskomfort: 
  • alacsony lépészaj
  • csendes járáskor
 • Lerakás után rögtön használható
 • Az új technológiával még könnyebb a lerakás

A szalagparketták 3, egymásra merőlleges rétegből épülnek fel, így lesz a mérettartás és a stabilitás tökéletes a természetes anyagfelhasználás mellett. Az alergén poratkák nem tudnak megülni benne, ellentétben a szőnyegekkel. A lerakás gyors és gazdaságos; ragasztás nélkül, pattitással történik. A szalagparketták padlófűtéshez is használhatók 

szalagparketta 2

 Szalagparketta felépítése

szalagparketta 3

 1. A szalagparketta felületét csiszolják, gyalulják, majd olajozzák, vagy lakkozzák. A padlót lerakás után felületkezelni nem szükséges.

 2. A felső járóréteg 2,5-4 mm vastagságú keményfából készül, melynek színe és mintája határozza meg a padlóburkolat hangulatát.
 3. A ragasztóanyag oldószer-mentes, környezetbarát poliuretán ragasztó. Az oldószerekkel szemben ellenálló, hőálló, vízálló és rugalmas.
 4. Az ellenhúzó réteg általában fenyő, de újabban 9mm vastag nyír rétegelt lemezt használnak. Ezeket a parkettákat multiplex parkettáknak hívjuk.

Szalagparketta lerakása

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva