megnyitottunk
megnyitottunk

Miért pont a BestDoor?

… a beltéri ajtó mekkora szerepet játszik otthonába?

Nem csak arról van szó, hogy egyszerűen elválasztja a tereket. Ennél sokkal többről… mögé húzódunk, ha nyugalomra vágyunk; becsukjuk, ha bizalmas beszélgetéseket folytatunk, elrejt minket meghitt pillanatainkban.

…legtöbbet használt bútorunk?

És igen! Ma már nem csak egyszerűen ajtóról beszélünk! Ezek a termékek a modern bútorokhoz, parkettákhoz hasonlóan számtalan színben, felülettel, üvegezéssel, formában készülnek. Szóval nyugodtan kijelenthetjük hogy egy jól megválasztott, igényes ajtó lakásunk ékes bútorává válhat. Nem csak egyszerűen bútordarab, hanem a hétköznapokban Őket használjuk legtöbbet. Hiszen gondoljon csak bele, ezeken keresztül szaladgálnak a gyerekek, unokák! Egész nap a beltéri ajtók, átjáró tokok között közlekedünk a helyiségek között…  Szóval nem csak bútorok, de  a lakásunk legtöbbet használt bútora a beltéri ajtó!

…beltéri ajtó hangulatot ad!

Nem csak szépek, nem csak funkcionálisak, de minden beltéri ajtónak egyénre szabható hangulata van.  Ez nem más, mint amit a lakberendezők annyira tudnak, vagy talán inkább éreznek. Játék a színekkel, üvegezési opciókkal, dekorcsíkokkal, betétekkel, intarziákkal; azaz játék a lehetőségekkel.

…igényekre szabva!

Legyen design vagy polgári lakás, vagy iroda! Lehet óvoda, iskola! Lehet rendelő, rendőrség, tűzoltóság vagy éppen kórház… mindenhova szükség van beltéri ajtóra. És a közmondást kicsit átfogalmazva „ Ahány ajtó, annyi féle!”  igaznak bizonyul erre a funkcióra is. Hiszen nem csak a megjelenés, de a funkció is fontos a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásánál. Megtervezheti saját ajtóját és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

És mi minderre odafigyelünk!

BEST DOOR MAGYARORSZÁG KFT.

Angyalföldi bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. 

iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

  13. kerület
Hétfő: 10 - 18
Kedd: 10 - 18
Szerda: 10 - 18
Csütörtök: 10 - 18
Péntek: 12 - 18
Szombat: 9 - 13
Vasárnap: zárva