ECO festett beltéri ajtók

ECO festett beltéri ajtóECO Festett Beltéri ajtók

eco festett beltéri ajtó

Ez a kiemelkedően magas minőségű beltéri ajtó széles színválasztékával, elképzelés szerinti mintázatával, egyedi méretével minden lakásnak méltó díszévé válhat. Az ajtólapok mintázatát egy 8 mm-es alapanyagra alakítják ki, CNC gépekkel. Ezek a minták rendkívül sokoldalúak lehetnek, tervezéskor gondolkozhatunk körökben, egyenesvonalú mintákban, íves vonalakban. A marások profiljait is kiválaszthatják, de dönthetnek úgy, hogy legyen a marás vonalába kivágva az ajtó és így beüvegezve, vagy betéttel ellátva.

ECO festett mart MDF beltéri ajtó

ECO festett mart MDF beltéri ajtóECO festett mart MDF beltéri ajtóECO festett mart MDF beltéri ajtóECO festett mart MDF beltéri ajtóECO festett mart MDF beltéri ajtóECO festett mart MDF beltéri ajtó

ECO festett mart MDF beltéri ajtó

ECO festett mart MDF beltéri ajtó

árajánlatkérés

 

A szivárvány minden színében: 

ECO BELTÉRI AJTÓK

RAL SZÍNSKÁLA

 

 

Az ECO felületkezelt beltéri ajtók felületkezelése minden esetben profeszionális körülmények között, fényezőkamrában történik.

Gyártás során a AKZO NOBEL neves festékmárka termékeit használják. A felületkezelő anyag AKZO NOBEL pigmentált festék, amit a festési eljárás során 3 rétegben hordanak fel a már elkészített felületre. Rétegrend: pólustömítő réteg, alapozóréteg, fedőréteg.

 

ECO BELTÉRI AJTÓK

A színek festik világunkat olyanná amilyen, mutatják meg a tárgyak és terek arcát, kisugárzását. Hagyjuk, hogy az általunk kedvelt dolgok alakítsák otthonunk összképét, hagyatkozzunk az érzésekre, melyeket a színek és a formák ébresztenek bennünk.

Minimál színek

A minimál színei természetesek, nem hivalkodóak. A legjellemzőbb a fehér, de gyakoriak a natúr színek, a barna különböző árnyalatai, a szürke és a fekete. A stílus hívei szívesen játszanak a sötét- világos kontraszttal.

és végül a merész színekről:

Az erősen telített, eleven és merész színek segítenek az ún. klasszikus stílusban berendezett belső terek alapvető jellemzőinek hangsúlyozásában, vagy segíthetnek egy új stílus megteremtésében. Az élénk színek energiával teli ragyogó árnyalatok csoportja, amelyeknek köszönhetően minden belső tér optimizmust, kifejezőerőt és természetes dinamizmust sugároz.

 

ECO BELTÉRI AJTÓ SZÍNEK


 

Egyedi méret!

Az építkezéskor és az átalakítás során számtalan balul sikerült nyílással találkoztunk, ezért lehetővé tettük, hogy a ECO beltéri ajtó család egyedi méretben is  rendelhető legyen. A részletekért hívja munkatársunkat a fenti telefonszámon (fejléc), vagy ide kattintva rendelje meg helyszíni felmérésünket

* a feltüntetett ár 100-as szélességig, 210 cm magasságig, 15 cm falvastagságig, fehér színben, marás minta nélkül értendő. 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva