Projekt Kilincsek

Projekt kilincsek                                                                                   

Mit tudnak a projekt vasalatok?

A projekt vagy objekt vasalatok elsősorban közületi felhasználásra, kifejezetten nagy igénybevételre lettek kialakítva, tartósságukat és strapabírásukat független minősítések is tanúsítják. A DIN EN 1906 szabvány a vasalatokat 4 használati osztályba sorolja, az alábbiak szerint:

 1. Használati osztály:
  átlagos használati gyakoriságú ajtókhoz, ahol várható a megfelelően óvatos és rendeltetésszerű használat – lakáscélú felhasználásra ajánlott
 2. Használati osztály:
  átlagos használati gyakoriságú ajtókhoz, ahol várható a megfelelően óvatos, de esetenként nem rendeltetésszerű használat – főleg irodai felhasználásra javasolt
 3. Használati osztály:
  nagyközönség által látogatott középületekbe ajánlott, ahol kevésbé valószínű az óvatos használat, és várható a gyakori, nem rendeltetésszerű használat - a nagyközönség által látogatott középületekbe ajánlott
 4. Használati osztály:
  olyan ajtókhoz, melyek gyakran vannak kitéve erőhatásoknak vagy rongálásnak, pl. futball stadionok ajtajára, autós pihenőkben lévő nyilvános illemhelyek ajtajára.

 


Pro Object 4

A legerősebb igénybevételnek is megfelelő, „vandálbiztos” vasalat, nagy forgalmú közintézményekben, kórházakban, bevásárló központokban, kollégiumokban vagy akár stadionokban is használható. A DIN EN 1906 szabvány szerint 4-es használati osztályba sorolt vasalat. 10 év működési és felületi garancia. A kilincs a rozettához vagy a címhez van szerelve, rugózott termék. Fém alaplappal, M4-es átmenő csavarral és a rozettához hegesztett megvezető hüvellyel szállítjuk.

Pro Object 3

A DIN EN 1906 szabvány szerint a 3. használati osztályba sorolt termék, nagyon ellenálló fém alaplappal, rugóval, M4-es átmenő csavarral és a rozettához hegesztett megvezető hüvellyel készül. Ajánlott irodaházakba, társasházakba, illetve közintézményekbe. 5 év működési és felületi garanciát biztosítunk hozzá.

Thema Pro KilincsThema Pro Objekt 3 kilincs

 

tűzgátló kilincs

tűgátló kilincs

A DIN 18273 szabvány alapján tűzgátlóként minősített, T30 vagy T90 besorolású, azaz 30 vagy 90 perces tűzgátlást biztosító vasalat, DIN EN 1906 szabvány szerint 4-es használati osztályba sorolt vasalat. 10 év működési és felületi garancia. A kilincs a rozettához vagy a címhez van szerelve, rugó nélkül, fém alaplappal, M4-es átmenő csavarral és a rozettához hegesztett megvezető hüvellyel, illetve 9-es tengellyel szállítjuk.

thema objekt 4 kilincs

Maestro antibakteriális ajtókilincsek, HC3 bevonattal                  

antibakteriális kilincsek

A Maestro rozsdamentes objekt kilincseinek nagy része kapható HC3 bevonattal, azaz antibakteriális változatban. Ide tartoznak a nagy igénybevételre készített DIN 3-as (extra igénybevételre) és DIN 4-es (vandálbiztos) osztályba sorolt ajtókilincsek, illetve a tűzgátló termékek. Szintén kapható ezzel a felülettel számos rozsdamentes acél ajtóhúzó is.

A HC3 antibakteriális hatásának és rendkívüli tartósságának köszönhetően kifejezetten ajánlható olyan környezetekbe, ahol a baktériumok egészségügyi kockázatot jelentenek, pl. kórházakba, rendelőkbe, műtőkbe, idősotthonokba, bölcsődékbe, gondozókba, konyhákba, közintézmények WC -jébe, stb.

Projekt kilincs

Projekt kilincsProjekt tűzgátló kilincs

Gomb kilincsek

 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva