Egyedi ajtók az Ön igényeire szabva

ITALY Beltéri ajtók

italy markalogo

CPL FELÜLET, TOLÓAJTÓ, TOKBANYÍLÓ, STUMPFOS, EGYEDI MÉRET, 34 SZÍN, KARCÁLLÓ, LÚGÁLLÓ, -42 dB ZAJGÁTLÓ KIVITEL, KLÍMATECHNOLÓGIAI KIVITEL, EGYEDI AJTÓ, TÖMÖR KIVITEL, TŰZGÁTLÓ, BELTÉRI AJTÓK SZÁMTALAN ÜVEGEZÉSI OPCIÓVAL, FELÜLVILÁGÍTÓ, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL

Az ITALY beltéri ajtó egyedi méretének, ellenálló felületének, jó minőségű alapanyagainak, és rengeteg kiviteli lehetőségének köszönhetően, tökéletes választás minden lakáshoz és családi házhoz. A 34 választható szín, az általunk kínált több száz féle kialakítás csupán csak ötlet, ha Önnek saját elképzelése van, mi azt is megvalósítjuk ITALY beltéri ajtóinkkal. Újításunk a síkban záródó ajtókhoz kapcsolódó falpanelek, amik igazodnak korunk belsőépítészeti divatjához. 

ITALY Beltéri ajtók - Tele

italy teliITALY CPL beltéri ajtóink tele változatai tökéletes választás bármely enteriőrbe,  ahol a letisztúlt formák és az egyenes vonalak kapnak főszerepet. A választható szállírányal rendelhető. Ezek az ajtók az alapjai az üveges és síkbetétes változataoknak, így  teljesen összhangba hozható az összes beltéri ajtó.

 

 

ITALY Beltéri ajtók - Kisüvegesek

italy belteri ajto kisuvegesITALY CPL beltéri ajtóink kisüveges változatai ideálisak olyan enteriőrökbe, ahol több – kevesebb fénynek kell beszűrődnie az ajtón. Szolid üvegezési megoldásaival tökéletes akár hálószobákra akár vizes helyiségre. Üveges és síkbetétes változatainak köszönhetően összhangba hozható az összes beltéri ajtó.

ITALY Beltéri ajtók - Vázkeretes

italy belteri ajto vazkeretesITALY beltéri ajtóink vázkeretes modelljei, ideális választás klasszikus és modern enteriőrbe egyaránt. Nagy üvegfelületének köszönhetően a lehető legtöbb fény szűrődik a térbe. A belső ajtó üveg típusa választható, így mindenki megtalálja a számára ideálist. Ennél a terméknél is garantáljuk az ITALY CPL ajtóink kiváló minőségét.

ITALY Beltéri ajtók - Intarziás

italy belteri ajto intarziasBeltéri ajtóink intarziás modelljei, nagyszerű választás bármely enteriőrbe. A teli ajtók szerelmeseinek a legjobb választás ez a kivitel. Nagy színválasztékunknak köszönhetően, a szolid, elegáns, vagy bohém stílus kedvelői számára is tökéletes. Intarziás beltéri ajtóinknál garantáljuk a kiváló minőséget és az időtálló designt.

ITALY Beltéri ajtók - Acélcsíkos

italy belteri ajto femcsikosITALY CPL beltéri ajtóink acélcsíkos modelljei kitűnő választás egy modern enteriőrbe. Minimál stílusú formavilága az irodáknak exkluzív, az otthonoknak elegánst megjelenést kölcsönöz. A fémcsík 1cm széles, de szélesebb méretben is kérhető a lehengerlőbb megjelenésért. Acélcsíkos beltéri ajtóinkkal garantáltan elégedett lesz.

ITALY Beltéri ajtók - Síküveges, üvegintarziás

italy belteri ajto sikuvegesBeltéri ajtóink üvegintarziás és síküveges modelljei a legmodernebb termékeink. Az üveg az ajtólap síkjában helyezkedik el, így letisztult és elegáns az ajtó megjelenése. Falpanelekkel kombinálva igazán különleges hatás érhető el. Síküveges ITALY beltéri ajtóink tökéletes választás, ha garantáltan kiváló minőséget keres.

ITALY Beltéri ajtók - Edzett kifutó üveges

italy belteri ajto kifuto uvegesEdzett üveges beltéri ajtó modelljeink, kitűnő választás bármely otthonba. Légies és letisztult formavilágával valamennyi belső tér ékévé válik. Ezek a beltéri ajtóink 8 mm-es edzett üveggel készülnek, ezért gyermekek mellet sem kell lemondani a nagy üvegfelületekről. Kifutó üveges ajtóink tökéletes választás bármely enteriőrbe. 

ITALY Beltéri Ajtók - Színek

italy markalogoLaminált (CPL) színválaszték

 

Laminált ITALY beltéri ajtóink külső felülete CPL fólia, ami 4mm vastag MDF hordozóra kerül. A CPL  (Continuous Pressed Laminate) kifejezés a gyártási folyamatra utal, mivel folyamatos működtetésű kettős préssel állítják elő a laminátumot.  A fóliát több réteg alkotja melyek a dekor papírra felhordott vízzáró, és kemény bevonatok, amiket 30-70 bar nyomással 150-170 °C-os hőmérsékleten egyesítenek. Ez a gyártási eljárás és a felhasznált anyagok teszik karc, lúg és parázsállóvá a burkoló anyagot.

A technológia fejlődése miatt ma már nem csak sima felületű CPL fóliával találkozhatunk, hanem fa hatású, strukturált felületekkel. A mi szín választékunkban is megtalálhatóak ezek a strukturált felületek, és az Egger magas minőségű 3D fóliái is. 

wengevoros szilvavoros egervilagos tolgyvilagos rauna szilszurkeszurke aland fenyoszaten diosotet tolgysotet rauna szilsotet olivapacolt cseresznyenatur juharmoha tolgymogyoromeszelt egerlavaszurkehomokfustolt diofeher tolgyfeher aland fenyoerezett feherebencaramellcalvadosbukkbordalino tolgybarna tolgybarna szilvabarna sonomaarlington tolgyantracitalgesztes bukkfehér

ITALY Beltéri Ajtók - Kialakítások

Nyíló ajtó kivitelek

Beltéri ajtóknál általában hagyományosan nyíló ajtókat választanak. Ezek az ajtók lehetnek jobbos és balos nyitásirányúak. Falcosak vagy falc nélküliek, egyszárnyúak vagy kétszárnyúak. De meg tudjuk valósítani az oldalvilágítós és félbenyíló (harmonika) kiviteleket is.

nyiló jobbosnyiló balosasszimetrkiusketszarnyutokbanyilostumpfharmonikaoldalvilágito

Tolóajtó kivitelek

Helytakarékos megoldások a tolóajtók. A tolóajtók a falon futnak, nem nyílnak bele a térbe, amivel jelentős mennyiségű teret spórolhatunk. Falbanfutó tolóajtónál egy 100 m2-es lakás esetén, akár 8 m2 hasznos területtel gazdagodhatunk. Tolóajtókból is  meghatározható, hogy melyik irányban toljuk az ajtólapot. Ezen felül lehet egyszárnyú, kétszárnyú, szimmetrikus és aszimmetrikus ajtóban gondolkodni a tervezésnél. Ma már az sem okoz problémát, ha edzett üvegajtólapot szeretne használni ajtólapként. Sőt, igény esetén azt is megvalósítjuk, hogy  egyszerre mozogjon a kétszárnyú tolóajtó mindkét lapja.  

fal elott tolouveg tolo fal elottketszarnyu fal elott tolofalban futofalban futo uvegketszarnyu falban futo

Magasblendés és felülvilágítós kivitelek

Számos olyan igénnyel találkozunk, ahol felülvilágítós ajtót kell cserélnünk, vagy egy olyan megoldást álmodott meg a tulajdonos, ami mennyezetig kifutó borítást igényel. Ezekre kínálnak megoldást az alábbi kivitelek, ahol a magasblendét akár a mennyezetig engedve exkluzív megjelenéshez juthatunk. De igény esetén akár felülvilágítót is tudunk nyíló ajtóink fölé szerelni. 

felulvilagitoasszimetrkis felulvilágitoketszarnyu feluvilagitoblendes

Angyalföldi bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

kispesti bemutatóterem

1191 Budapest, Hamvas u 7-9. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

  13. kerület 19. kerület
Hétfő: 10 - 18 8 - 16
Kedd: 10 - 18 8 - 16
Szerda: 10 - 18 8 - 16
Csütörtök: 10 - 18 8 - 16
Péntek: 12 - 18 12 - 16
Szombat: 9 - 13 zárva
Vasárnap: zárva zárva