Raktári Beltéri Ajtó

Raktári beltéri ajtó

Ha azonnal beltéri ajtó kell

Káresemények, hírtelen költözés, jön a baba vagy csak egyszerűen elfelejtették. Ezek a legsűrűbben elhangzó érvek, hogy mért nem tudják kivárni érdeklődőink a minőségibb, de főleg egyedi méretű ajtóknál tapasztalható akár 12-14 hetes gyártási határidőt. A felsorolt esetekben ritkán születik meg a kompromisszum, hogy hát addig élünk beltéri ajtók nélkül, vagy akasztunk fel függönyt. Ezeknek a helyzeteknek a kezelésére hoztuk létre raktári programunkat, ahol a beltéri ajtó után kutakodók gyors és minőségi megoldásokat találnak.

A raktári termékben gondolkodók/kényszerülök a szabványok szigorú keretei közé szorulnak ami a méretett illeti. Viszont felületekben, kialakításokban napjainkban már nemszükséges komolyabb kompromisszumokat kötni. A dekorfóliás Trend beltéri ajtó család mellé odafurakodott az Isola névre hallgató új termékcsaládunk, aminek PVC felülete igen ellenálló vegyszerrel és tompa felülettel szemben egyaránt. Kialakításban a Trend beltéri ajtócsalád a jól megszokott és bizonyított falcos kivitelekben rendelhető, de csak Tele kivitelben érhető el raktárról. Az Isola ajtók viszont tokba záródó kivitelűek és csak üveges változatban érhetők el.

Mindkét raktári programban szereplő ajtócsaládunk néhány munkanap alatt hozzáférhető. Viszont a készleteket egyeztetni kell munkatársainkkal.

Tudjon meg többet a Trend Beltéri ajtókról >>>>

isola greta belteri ajto tolgy fekete uveggelisola lini belteri ajto feher fekete uveggelisola mira belteri ajto tolgy savmart uveggel

isola lini belteri ajto feher fekete uveggel

Tudjon meg többet az Isola Beltéri Ajtókról >>>>

Rózsafa utcai bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

beltéri ajtó és padló raktár

1191 Budapest, Nyáry Pál u 6. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 18 óráig
Kedd: 10 - 18 óráig
Szerda: 10 - 18 óráig
Csütörtök: 10 - 18 óráig
Péntek: 12 - 18 óráig
Szombat: 9 - 13 óráig
Vasárnap: zárva