Raktári Beltéri Ajtó

Raktári beltéri ajtó

Ha azonnal beltéri ajtó kell

Káresemények, hírtelen költözés, jön a baba vagy csak egyszerűen elfelejtették. Ezek a legsűrűbben elhangzó érvek, hogy mért nem tudják kivárni érdeklődőink a minőségibb, de főleg egyedi méretű ajtóknál tapasztalható akár 12-14 hetes gyártási határidőt. A felsorolt esetekben ritkán születik meg a kompromisszum, hogy hát addig élünk beltéri ajtók nélkül, vagy akasztunk fel függönyt. Ezeknek a helyzeteknek a kezelésére hoztuk létre raktári programunkat, ahol a beltéri ajtó után kutakodók gyors és minőségi megoldásokat találnak.

A raktári termékben gondolkodók/kényszerülök a szabványok szigorú keretei közé szorulnak ami a méretett illeti. Viszont felületekben, kialakításokban napjainkban már nemszükséges komolyabb kompromisszumokat kötni. Kialakításban a Trend beltéri ajtócsalád a jól megszokott és bizonyított falcos kivitelekben rendelhető, de csak Tele kivitelben érhető el raktárról. 

A raktári programban szereplő ajtócsaládunk néhány munkanap alatt hozzáférhető. Viszont a készleteket egyeztetni kell munkatársainkkal.

Tudjon meg többet a Trend Beltéri ajtókról >>>>

 

Angyalföldi bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(70) 513-50-61

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

kispesti bemutatóterem

1191 Budapest, Hamvas u 7-9. • 06(70) 513-50-61

Itt kizárólag előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni kedves ügyfeleinket.

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

  13. kerület
Hétfő: 10 - 18
Kedd: 10 - 18
Szerda: 10 - 18
Csütörtök: 10 - 18
Péntek: 12 - 18
Szombat: 9 - 13
Vasárnap: zárva