Isola Beltéri ajtóisola markalogo

Míra beltéri ajtó család  

 

isola mira belteri ajto feher fekete uveggelisola mira belteri ajto fehér savmart uveggelisola mira belteri ajto tolgy fekete uveggelisola mira belteri ajto tolgy savmart uveggel

Az Isola Míra család üvegező léc nélküli kivitelű beltéri ajtó, utólag szerelhető tokkal  és néhány munkanapos elérhetőséggel; RAKTÁRI BELTÉRI AJTÓ. A moduláris rendszer és a PVC felület - víz, karc és vegyszerálló - garantálja időtállóságat. A toktoldó segítségével 7,5 - 35,6 cm vastag falakra kínál raktári megoldást a falvastagságra. A MSZ szabvány szerinti méretekben készleten lévő Isola beltéri ajtó család, tokba záródó modelljei, hamarosan sok lakás kedvenc nyílászárójává vállik.

Az Isola Míra beltéri ajtó savmart és fekete üvegezéssel érhető el. A moduláris rendszernek köszönhetően a törött üvegek és betétek egyaránt cserélhetők az oldalsó pozicionáló csavarok eltávolítását követően. Az ajtók extraként felszerelhetők automata küszöbbel is, ami a három oldalon húzódó gumitömítéssel együttesen kiváló hangszigetelésre képes. 

A raktári készlet fehér és a tölgy színekből tevődik össze, de 6-8 hetes határidővel elérhető az alábbi teljes színválaszték. 

 

 

belteri ajto szinek

Tudjon meg többet a műszaki paraméterekről és méretrendről >>>>

 

Isola Beltéri ajtók

Ajtók műszaki tartalma

Az Isola beltéri ajtók szerkezete, méretezése és felülete nagyban eltér a Magyarországon forgalomba lévő típusoktól. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt méretrendekről, a PVC fólia tulajdonságairól, modulrendszerről és persze a toktoldós megoldásokról. 

Moduláris beltéri ajtó rendszer

ajtólap metszet isola beltéeri ajto

Az Isola beltéri ajtó család fejlesztőinek a legfőbb szempontja az volt, hogy minnél inkább kombinálható, alacsony készletszintű terméket fejleszenek ki. Ennek a rendszernek az ajtólapok tekintetében az alapja egy vázkeret, ami a csapos és csavaros rögzítésnek köszönhetően jobbos és balos kivitelben is össze lehet szerelni. Ezekbe a vázkeretekbe kerülnek a dekor modulok, amik fapanel és üveg kombinációjából állnak össze. A vázkeret alapanyaga rétegragasztott fenyő ( pántok és a terhelt részek vagyis a pánt és zár környékén) és MDF kombinációja. A vázkeret szélessége 40 mm, falc nélküli kivitel.

Isola beltéri ajtó méretezése

Az Isola beltéri ajtók MSZ szabványos programba érhetők el szakkereskedésünkben. Az alábbi táblázat tartalmazza a beépítési méreteket. 

szelesgi meretek

Névleges
méret
Ss
(mm)
So
(mm)
Sz
(mm)

Os
(mm)

SB
(mm)
75 680 760 851 666 730
90 820 900 991 806 870
100 920 1000 1091 906 970
Magassági
méretek
Hs
(mm)
Ho
(mm)
Hz
(mm)
Ow
(mm)
HB
(mm)
210 2050 2100 2144 2051 2083

magassagi meretek

 

   

Isola beltéri ajtó tokrendszere

Az Isola beltéri ajtó tokrendszere falc nélküli kialakítású, de a takaróléc kilóg a tok síkjából. Ennek vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Hátránya, hogy az ajtólap nem tud 90 fokban kinyílni, a takaróléc akadályoztatása miatt, de nagy előnye, hogy a technológiának köszönhetően két oldalt állítható lesz, megnövelve a beépíthetőség lehetőségeit. 

tok profil

Isola beltéri ajtók széles falra  

Az Isola beltéri ajtók a különböző falvastagságok raktári elérhetőségére is moduláris rendszert használ. Un. toktoldókkal oldják meg a változó falvastagásgokat. Ezáltal különböző toktoldókkal akár 35,6 cm-es falak átfogása sem probléma, ráadásul mindezt raktári programban megvalósítva. 

Az alábbi rajzokon tájékozódhat a különböző falvastagságok toktoldós megoldásain: 

tok meretezes

tok meretezes3

Rózsafa utcai bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

beltéri ajtó és padló raktár

1191 Budapest, Nyáry Pál u 6. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 18 óráig
Kedd: 10 - 18 óráig
Szerda: 10 - 18 óráig
Csütörtök: 10 - 18 óráig
Péntek: 12 - 18 óráig
Szombat: 9 - 13 óráig
Vasárnap: zárva