Unico falban futó tolóajtórenszereclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtórendszer egyszárnyú ajtókhoz

eclisse unico belteri falbanfuto toloajto

Az Eclisse - UNICO falban futó beltéri tolóajtó rendszer kiváló megoldást kínál kis területű lakásokba, helytakarékos tervezésnél és olyan helyeken, ahol nem lehet kinyitni egy normál beltéri ajtószárnyat. A falban futó tolóajtóknál nincsenek összenyílások, és ráadásul a falfelület is szabad marad. 

eclisse unico belteri falbanfuto toloajto2

 Csak a fantázia szab határt a tervezésnek

Az Eclisse - UNICO falban futó beltéri tolóajtó rendszer kiválóan alakítható, megbízható, robosztus. Ajánljuk felújításokhoz, és újépítésű lakásokhoz egyaránt. A legnépszerűbb felhasználási terület, gardrób szobáknál, fürdőszobáknál, folyosókon, tetőtereknél. De rengeteg helyen alkalmazzuk az UNIKO vasalatrendszert ahol fontos, hogy a kitárt ajtó ne foglalja a helyet.

eclisse unico belteri falbanfuto toloajto3

Az UNIKO a luxust kínálja

Az Eclisse - UNICO falban futó beltéri tolóajtó rendszer szabad falfelületet biztosít mindkét oldalon, nem foglal el teret, hiszen az ajtólap a falba csúszik be, így a nyíláshoz nincs szükség semmilyen hasznos területre. A szabványos méreteken túl egyedi méretben is rendelhető.

Eclisse rendszerrel kompatibilis ajtócsaládok

ECO festett beltéri ajtó

ECO beltéri ajtók is rendelhetők az Eclisse szerkezetekhez. Ez a magas mínőségű, festett ajtócsalád, mint a mondern, mint a klasszikus ajtócsaládban egyaránt képviselteti magát. Az ajtók a RAL színskála teljes választékában megrendelhetőek, így stílusban és színben is megtalálhatja a lakásához legnkább megfelelőt.

Ismerje meg ECO beltéri ajtóinkat >>>

ITALY intarziás beltéri ajtóItaly intarziás beltéri ajtó családunk, nagyszerű választás a legtöbb enteriőrbe. A fa erezet szálirányának változtatása és/vagy a különböző felületek kombinációja a teli  beltéri ajtók egyhangú megjelenésének megtörésére nyújt tervezői lehetőséget. Intarziás beltéri ajtóink páratlan szabadságot nyújtanak a tervezés területén.

Tudjon meg többet az Italy intarziás beltéri ajtókról >>>

ITALY tele beltéri ajtóAz Italy beltéri ajtó család 34 színe, kiválasztható szállíránya, karcálló felülete egy igazán mondern megoldást kínál az Eclisse tolóajtó rendszerekhez. A két gyár közös fejlesztéssel alakította ki a gyártási technológiát. 

Tudjon meg többet az Italy beltéri ajtókról >>>

ITALY síküveges és üvegintarziás beltéri ajtóITALY síküveges és üvegintarziás ajtóink, a legkülönlegesebbek a választékunkban. A gyártás során az üveglap az ajtólap síkjába kerül kialakításra, így emeljük ki az ajtók letisztul, különleges, designos kialakítását. A síküveges és üvegintarziás beltéri ajtóink tokba nyíló és stumpfos kivitelei, nagyszerűen harmonizálnak az ITALY termékcsaládhoz fejlesztett falpanelekhez, együttes alkalmazásukkal igazán különleges hatás érhető el. Síküveges ITALY beltéri ajtóink tökéletes választás, ha valami különlegesre vágyik.

Tudjon meg többet az Italy síküveges és üvegintarziás beltéri ajtókról >>>

ITALY kisüveges beltéri ajtóITALY CPL beltéri ajtócsalád kisüveges kiviteleienk valódi egyéniséget külcsönöznek a kisüveges kialakításai. Azokba az enteriőrökbe ajánljuk, ahol több – kevesebb fénynek kell beszűrődnie az ajtón. Kis méretű üvegezési megoldásaival tökéletes akár hálószobákra, vagy vizes helyiségre. Üveges és síkbetétes változatainak köszönhetően összhangba hozható otthonának az összes beltéri ajtaja

Tudjon meg többet az Italy kisüveges beltéri ajtókról >>>

Italy Fémintarziás Beltéri ajtókAz ITALY CPL beltéri ajtók acélcsíkos változatai, kitűnő választás egy modern enteriőrbe. Minimál stílusú formavilága az irodáknak exkluzív, az otthonoknak elegánst megjelenés nyújt. A fémcsík 1cm széles, de kérésre szélesebb méretben is kérhető. Acélcsíkos beltéri ajtóinkkal garantáltan elégedett lesz.

Tudjon meg többet az Italy fémintarziás beltéri ajtókról >>>

Italy Kifutó üveges Beltéri ajtóEdzett kifutó üveges beltéri ajtó modelljeink, kitűnő választás bármely otthonba. Különlegesen légies formavilágával valamennyi belső tér letisztult ékévé válik. Italy üvegajtóink 8 mm-es edzett üveggel készül, így gyermekek mellet sem kell lemondani a nagy üvegfelületekről.

Tudjon meg többet az Italy kifutó üveges beltéri ajtókról >>>

Italy kifutó üveges ajtóITALY vázkeretes beltéri ajtóinkat, elsősorban klasszikus és modern enteriőrbe ajánljuk. Fő tulajdonsága a hatalmas üvegfelület minek köszönhetően a lehető legtöbb fény szűrődik a térbe. A belső ajtó, üveg típusa választható, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Az ITALY Vázkeretes ajtóval, Ön egy minőségi CPL beltéri ajtó mellett döntött. 

Tudjon meg többet az Italy vázkeretes beltéri ajtókról >>>

Ajánlásunkkal

Az előző oldalakon arról írtunk mennyire praktikusak a falban futó tolóajtó rendszerek, feljebb bemutattuk, hogy milyen kivitelekben megvalósítható az elképzelés. Na de mitől lesz egy falban futó tolóajtó különleges, hogy lehet tovább „öltöztetni”, hogy lehet praktikussá tenni?

Ahogy a hölgyeket az ékszerek, úgy öltöztetik és teszik stílusossá a különböző kiegészítők az Eclisse falban futó tolóajtókat. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget tárházunkból.

És hogy a férfiak se érezzék magukat elhanyagolva, a praktikumot is előtérbe helyezzük. A fiúknak ajtócsillapítókkal igyekszünk kielégíteni érdeklődésüket.

Kiegészítők

Választható EXTRA kagylós ajtóhúzók
12345
Választható sztenderd kagylós ajtóhúzók
Falban futó tolóajtók csillapítása

Eclisse Unico - Falban futó tolóajtó rendszer

Gipszkarton falhoz

Eclisse Unico - Falban futó toloóajtó rendszer

Vakolt falhoz

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva