Unico falban futó tolóajtórenszereclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtórendszer egyszárnyú ajtókhozeclisse unico belteri falbanfuto toloajto

Az Eclisse - UNICO falban futó beltéri tolóajtó rendszer kiváló megoldást kínál kis területű lakásokba, helytakarékos tervezésnél és olyan helyeken, ahol nem lehet kinyitni egy normál beltéri ajtószárnyat. A falban futó tolóajtóknál nincsenek összenyílások, és ráadásul a falfelület is szabad marad. 

nvtelen 21

Estensione falban futó tolóajtórenszereclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtórendszer kétszárnyú ajtókhoz
eclisse estensione belteri falbanfuto toloajto3

Az Eclisse - ESTENSIONE falban futó beltéri tolóajtó rendszer szabad falfelületet biztosít mindkét oldalon, nem foglal el teret. Az ajtólap a falba csúszik be, így a nyíláshoz nincs szükség semmilyen hasznos területre. A rendszer szabványos méreteken túl egyedi méretben és szinkronmozgatóval is rendelhető.
nvtelen 21

Luce falban futó tolóajtó renszereclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtó rendszer elektromos kapcsolók fogadására előkészítveeclisse luce belteri falbanfuto toloajto

Az Eclisse - Luce falban futó beltéri tolóajtó rendszer megoldást kínál olyan helyzetekre, mikor a kapcsolót és konnektort kízárólag arra a falszakaszra lehet elhelyezni, ahova az ajtó csúszik be. Az ajtó melletti kapcsoló gyakorlatias és kényelmes.  A Luce az első olyan tolóajtó szerkezet a piacon, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabba a falszakaszba, amelybe beépítjük, egyben fényforrásokat, termosztátokat, kapcsolókat és telefonvezetékeket telepítsünk.

nvtelen 21

Eclisse rendszerrel kompatibilis ajtócsaládok

ECO festett beltéri ajtó

ECO beltéri ajtók is rendelhetők az Eclisse szerkezetekhez. Ez a magas mínőségű, festett ajtócsalád, mint a mondern, mint a klasszikus ajtócsaládban egyaránt képviselteti magát. Az ajtók a RAL színskála teljes választékában megrendelhetőek, így stílusban és színben is megtalálhatja a lakásához legnkább megfelelőt.

Ismerje meg ECO beltéri ajtóinkat >>>

ITALY intarziás beltéri ajtóItaly intarziás beltéri ajtó családunk, nagyszerű választás a legtöbb enteriőrbe. A fa erezet szálirányának változtatása és/vagy a különböző felületek kombinációja a teli  beltéri ajtók egyhangú megjelenésének megtörésére nyújt tervezői lehetőséget. Intarziás beltéri ajtóink páratlan szabadságot nyújtanak a tervezés területén.

Tudjon meg többet az Italy intarziás beltéri ajtókról >>>

ITALY tele beltéri ajtóAz Italy beltéri ajtó család 34 színe, kiválasztható szállíránya, karcálló felülete egy igazán mondern megoldást kínál az Eclisse tolóajtó rendszerekhez. A két gyár közös fejlesztéssel alakította ki a gyártási technológiát. 

Tudjon meg többet az Italy beltéri ajtókról >>>

ITALY síküveges és üvegintarziás beltéri ajtóITALY síküveges és üvegintarziás ajtóink, a legkülönlegesebbek a választékunkban. A gyártás során az üveglap az ajtólap síkjába kerül kialakításra, így emeljük ki az ajtók letisztul, különleges, designos kialakítását. A síküveges és üvegintarziás beltéri ajtóink tokba nyíló és stumpfos kivitelei, nagyszerűen harmonizálnak az ITALY termékcsaládhoz fejlesztett falpanelekhez, együttes alkalmazásukkal igazán különleges hatás érhető el. Síküveges ITALY beltéri ajtóink tökéletes választás, ha valami különlegesre vágyik.

Tudjon meg többet az Italy síküveges és üvegintarziás beltéri ajtókról >>>

ITALY kisüveges beltéri ajtóITALY CPL beltéri ajtócsalád kisüveges kiviteleienk valódi egyéniséget külcsönöznek a kisüveges kialakításai. Azokba az enteriőrökbe ajánljuk, ahol több – kevesebb fénynek kell beszűrődnie az ajtón. Kis méretű üvegezési megoldásaival tökéletes akár hálószobákra, vagy vizes helyiségre. Üveges és síkbetétes változatainak köszönhetően összhangba hozható otthonának az összes beltéri ajtaja

Tudjon meg többet az Italy kisüveges beltéri ajtókról >>>

Italy Fémintarziás Beltéri ajtókAz ITALY CPL beltéri ajtók acélcsíkos változatai, kitűnő választás egy modern enteriőrbe. Minimál stílusú formavilága az irodáknak exkluzív, az otthonoknak elegánst megjelenés nyújt. A fémcsík 1cm széles, de kérésre szélesebb méretben is kérhető. Acélcsíkos beltéri ajtóinkkal garantáltan elégedett lesz.

Tudjon meg többet az Italy fémintarziás beltéri ajtókról >>>

Italy Kifutó üveges Beltéri ajtóEdzett kifutó üveges beltéri ajtó modelljeink, kitűnő választás bármely otthonba. Különlegesen légies formavilágával valamennyi belső tér letisztult ékévé válik. Italy üvegajtóink 8 mm-es edzett üveggel készül, így gyermekek mellet sem kell lemondani a nagy üvegfelületekről.

Tudjon meg többet az Italy kifutó üveges beltéri ajtókról >>>

Italy kifutó üveges ajtóITALY vázkeretes beltéri ajtóinkat, elsősorban klasszikus és modern enteriőrbe ajánljuk. Fő tulajdonsága a hatalmas üvegfelület minek köszönhetően a lehető legtöbb fény szűrődik a térbe. A belső ajtó, üveg típusa választható, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Az ITALY Vázkeretes ajtóval, Ön egy minőségi CPL beltéri ajtó mellett döntött. 

Tudjon meg többet az Italy vázkeretes beltéri ajtókról >>>

Falban futó tolóajtórenszer előnyeieclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtórendszerek előnyei a nyíló ajtókhoz mérten
eclisse belteri falbanfuto toloajto 

Miért falban futó tolóajtó?

A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb. A falban futó tolóajtók alkalmazásával több mint 8% extra helyet szabadíthatunk fel, ami egy 100 m2-es lakás esetén 8 m2-t jelent. Az Eclisse kifejlesztett egy elegáns és praktikus megoldást – egy keretet, mely a fal része és amibe az ajtólap könnyedén belecsúszik ezáltal több helyet hagyva Önnek. A tolóajtó rendszerek nem vesznek el teret az Ön lakóteréből, ezért új építéskor, vagy felújításkor ez egy intelligens és modern helykihasználási módszer, ami a legfejlettebb nyílászáró technológiát alkalmazza. Az Eclisse csak az tolóajtó fémszerkezetet gyártja le, ezért Ön bármilyen ajtólapot választhat hozzá.

Használjon Eclisse tolóajtót... és nyerjen plusz teret. A keret csúcsminőségű anyagokból készül és hosszúproblémamentes használatot biztosít. A sínrendszer bármikor eltávolítható később, a falmegbontása nélkül. Az Eclisse 1989 óta gyárt tolóajtó szerkezeteket és a legnagyobb gyártója ezeknek termékeknek. A folyamatos technikai újításoknak köszönhetők azok a jó minőségű anyagok, amiket könnyű beépíteni és amivel hosszútávon elégedettek a vevők. Széles választékunknak köszönhetően a tolóajtó beépíthető egyszárnyú, kétszárnyú, teleszkópikus, sőt ívelt ajtólappal is!

Falban futó tolóajtórenszer - tesztekeclisse falban futó toloajto

 Falban futó tolóajtórendszerek tesztjei és tanúsítványai

Azok a tesztek, melyek tanúsítják az Eclisse falban futó tolóajtó minőségét

A görgőmű tartóssági tesztje az MSZ EN 1527 szabványnak megfelelően
A 80 és 120 kg teherbírású Eclisse görgőmű nem szenvedtek jelentős változást 100 000 nyitó és záró művelet elvégzése után. Ezenkívül a vezetősínek a legnagyobb fokú korrózióállóságot nyerték el (4. szint) 240 óra sós permet általi igénybevétel után (1-től 4-ig terjedő kategóriákba sorolt termékek az MSZ EN 1670 szabványelőírásainak megfelelően).

Sín (kivehető):
6060 alumíniumötvözetből készült (UNI 9006/1 szabvány) és egy 10 μm-es, T5 hőkezelt anód réteggel van védve, mely nemcsak garantálja a tartósságot különösen nyirkos környezetben, hanem olyan felületi keménységet is biztosít, mely lehetővé teszi a vezetősínek csúszásának nagyfokú teljesítményét.

Ellenállás teszt: (az MSZ EN 1629 szabványnak megfelelő próba)
ECLISSE TOKSZERKEZETBE HELYEZETT TOLÓAJTÓN (vakolt és gipszkarton falhoz):egy 1000 x 2100 mm-es minta tolóajtót ellenállás tesztnek vetettük alá, mely a legintenzívebb véletlenszerű ütéseket szimulálja egy 30 kg súlyú zsák segítségével, melyet különböző magasságokból merőlegesen az ajtóra ejtünk. A tokszerkezet és az alkatrészei érintetlenül maradtak, nem szenvedtek sérüléseket, sem változásokat a nyitáskor jelentkező súrlódási erőhöz képest.

Korrózió ellenállás teszt:
A speciális előre kezelt, lemezből készült, háromrétegű védőréteggel (horganyzás, primer és epoxid alapanyagú festék) rendelkező tokszerkezet ellenállt a 240 óra sós permet általi igénybevételnek (nedvességtartalom 95% és 5% NaCl) anélkül, hogy ez korróziót okozott volna. Ezt a modellt nedves helységekhez javasoljuk, mint pl. fürdőszobák, szaunák, és uszodák vagy magas só és nedvesség tartalmú környezettekhez.

Ewoluto® tolóajtó teherbírás tesztje:
AZ Ewoluto® tolóajtó a termék fejlesztés végén statikus teherbíró tesznek lett alávetve, hogy felmérhessék a teherbíró képességét (konzolok, felfüggesztett tárgyak stb.) Egy tartó konzol (két pontos rögzítéssel) hagyományos csavarokkal és tiplivel rögzítve 180kg-ig terhelhető (a fal tövében) és 360 kg (a fal tövében) ha a beragasztott tiplivel rögzítjük. A maximális teherbírása egy tartó konzol 600mm távolságra a faltól (4 ponton rögzítve) eléri a 100kg-ot, ha a speciális ragasztott tiplit használjuk.


 

Ajánlásunkkal

Az előző oldalakon arról írtunk mennyire praktikusak a falban futó tolóajtó rendszerek, feljebb bemutattuk, hogy milyen kivitelekben megvalósítható az elképzelés. Na de mitől lesz egy falban futó tolóajtó különleges, hogy lehet tovább „öltöztetni”, hogy lehet praktikussá tenni?

Ahogy a hölgyeket az ékszerek, úgy öltöztetik és teszik stílusossá a különböző kiegészítők az Eclisse falban futó tolóajtókat. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget tárházunkból.

És hogy a férfiak se érezzék magukat elhanyagolva, a praktikumot is előtérbe helyezzük. A fiúknak ajtócsillapítókkal igyekszünk kielégíteni érdeklődésüket.

Kiegészítők

Választható EXTRA kagylós ajtóhúzók
12345
Választható sztenderd kagylós ajtóhúzók
Falban futó tolóajtók csillapítása

Eclisse Unico - Falban futó tolóajtó rendszer

Gipszkarton falhoz

Eclisse Unico - Falban futó toloóajtó rendszer

Vakolt falhoz

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva