megnyitottunk
megnyitottunk

Nem érdemes lejjebb adni - ITALY beltéri ajtó akció

Nem érdemes lejjebb adni - ITALY beltéri ajtó akció

Italy belteri ajto akcio

A wenge, classic, calvados, ében, sötét olíva, bükk. Ez az 5 közkedvelt szín azért, hogy mindenki megtalálja megfelelőt. 5 szín amit kedvezményes áron tud megrendelni.

Felejtse el a szabvány méreteket, ezek a termékek 100 cm széleségig és 212 cm magasságig, 15 cm-es falvastagságig, egyedi méretben készülnek.

Kaparta már a kutyája az ajtót? Esett már a csemete neki az ajtónak a játék szerszámkészlettel? Szeret rajzolni valamelyik srác az ajtóra? Esetleg elszabadult buli alkalmával megégetheti egy bagós jóbarát a szeretett beltéri ajónk felületét? Nincs gond! Ez a beltéri ajtó a ellenáll a karcolásoknak, bírja a legtöbb oldószert, és még parázsállók is.

És igen jöjjön el és próbálja ki ezt színmintáinkon: hozzon magával öngyújtót, mosómedvét (vagy kutyát), a gyerek játékautótit, műanyag szerszámkészletét, alkoholos filcet és győzödjön meg saját maga arról, hegy ez bizony bíraja a strapát.

A legtöbb laminált ajtónál, a tokon olcsó dekorfóliát használnak, mondván a CPL felületet nem lehet ráhajtogatni a tok éleire. ITALY beltéri ajtónál ez is meg van oldva. 

Ez nagyon extra ár, így az akcióban az alvállalkózokon, viszonteladókon, kivitelezőkön keresztül vásárló személyek nem vehetnek részt!

Az akció visszavonásig érvényes.

Hívja munkatársainkat most >>>>

Angyalföldi bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. 

iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

  13. kerület
Hétfő: 10 - 18
Kedd: 10 - 18
Szerda: 10 - 18
Csütörtök: 10 - 18
Péntek: 12 - 18
Szombat: 9 - 13
Vasárnap: zárva