Best Door - DIVA falon futó tolóajtó

Egy rendkivül elegáns és kifinmult megoldást kinál a DIVA vasalatcsalád. Ezzel a megoldással  a falon alig marad látszó alkatrész, ami egy Hi-tech műszaki megoldással az ajtólap függesztését oldja meg. Megjelenésével minden minimál hangolatú lakásban garantáltan magára vonza a tekinteteket.

best door díva falonfuto toloajto A Best Door beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (45mm-ig) egyaránt alkalmazható. Kifelyezten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. Minden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

csillapitos
felso fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Golyóscsapágyas

best door diva falonfuto toloajto CPL

Best Door - MAGIC falon futó tolóajtó

Lehet a DIVÁT felülmúlni! Létezik egy megoldás, ahol nem látszodik a vasalat, a tolóajtó mozgatása közben lebegő megjelenést kelt, mindez a MAGIC beltéri ajtó vasalatrendszerrel érhető el. Ezzel a megoldással minden alkatrész, minden vasalat rejtve marad.

best door díva falonfuto toloajtoA Best Door - MEGIC beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (60 kg-ig) egyaránt alkalmazható. Kifejezetten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. MInden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

best door magic falonfuto toloajto CPL 3

  •  A  vasalatrendszer olyan inovatív műszaki megoldásokat tartalmaz mint a csillapíttás. A csillapító segítségével az ajtó a végálások felé belasul és az utolsó néhány centin egy rugós mehanizmus végzi el a behúzást. 
  • A tolóajtó egyarant használ felső függesztést és alsó megvezetést, ezzel is tehermentesíti a vasalatot, biztosítva a hosszútávú működést.
  • Szintén az éllettartam garancia és a halkabb működés miatt használnak minden forgó alkatrésznél csapágyazást a BEST DOOR - MAGIC tolóajtó rendszernél 
csillapitos
felso fugesztesu
also fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Alsó megvezetésű Golyóscsapágyas


best door diva falonfuto toloajto CPL

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva