megnyitottunk
megnyitottunk

Best Door - DIVA falon futó tolóajtó

Egy rendkivül elegáns és kifinmult megoldást kinál a DIVA vasalatcsalád. Ezzel a megoldással  a falon alig marad látszó alkatrész, ami egy Hi-tech műszaki megoldással az ajtólap függesztését oldja meg. Megjelenésével minden minimál hangolatú lakásban garantáltan magára vonza a tekinteteket.

best door díva falonfuto toloajto A Best Door beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (45mm-ig) egyaránt alkalmazható. Kifelyezten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. Minden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

csillapitos
felso fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Golyóscsapágyas

best door diva falonfuto toloajto CPL

Best Door - MAGIC falon futó tolóajtó

Lehet a DIVÁT felülmúlni! Létezik egy megoldás, ahol nem látszodik a vasalat, a tolóajtó mozgatása közben lebegő megjelenést kelt, mindez a MAGIC beltéri ajtó vasalatrendszerrel érhető el. Ezzel a megoldással minden alkatrész, minden vasalat rejtve marad.

best door díva falonfuto toloajtoA Best Door - MEGIC beltéri tolóajtó rendszer üvegajtókhoz és fa termékekhez (60 kg-ig) egyaránt alkalmazható. Kifejezetten tok nélküli kialakításra szánt tervezéssel is a minimál hangulat erősítése volt a célja a tervezőknek. MInden termék csillapítóval ellátott a kényelem és a finom működés elvei mentén.

best door magic falonfuto toloajto CPL 3

  •  A  vasalatrendszer olyan inovatív műszaki megoldásokat tartalmaz mint a csillapíttás. A csillapító segítségével az ajtó a végálások felé belasul és az utolsó néhány centin egy rugós mehanizmus végzi el a behúzást. 
  • A tolóajtó egyarant használ felső függesztést és alsó megvezetést, ezzel is tehermentesíti a vasalatot, biztosítva a hosszútávú működést.
  • Szintén az éllettartam garancia és a halkabb működés miatt használnak minden forgó alkatrésznél csapágyazást a BEST DOOR - MAGIC tolóajtó rendszernél 
csillapitos
felso fugesztesu
also fugesztesu
golyoscsapagyas
Csillapítós Feslő függesztésű Alsó megvezetésű Golyóscsapágyas


best door diva falonfuto toloajto CPL

Angyalföldi bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. 

iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

  13. kerület
Hétfő: 10 - 18
Kedd: 10 - 18
Szerda: 10 - 18
Csütörtök: 10 - 18
Péntek: 12 - 18
Szombat: 9 - 13
Vasárnap: zárva