Dekorfóliás beltéri ajtók

Dekorfóliás Beltéri Ajtók

A dekorfóliás beltéri ajtó egy gazdaságos megoldást kínál az utólagszerelhető tokos ajtók piacán. Kedvező árát a szabványos méretezésének és a rendkivül hatékony soroztgyártásnak köszönheti. A jelentős raktári készletnek és a kedvező árfekvésnek eredményeként  az építőipar legkedveltebb beltéri ajtócsaládjává vált. A legtöbb lakóparkban, társasházban ezzel az ajtótipussal találkozhat. A TREND beltéri ajtókat raktárkészletről biztosítjuk és igény esetén egyedi méretre is átalakítjuk. 

Trend beltéri ajtó

Trend Beltéri ajtó


5 DIVATOS SZÍN, MSZ MÉRETREND, 2 MUNKANAP ALATT ELÉRHETŐ, UTÓLAG SZERELHETŐ TOKKAL, 10 FAJTA ACÉLCSÍKOZÁSI OPCIÓ, BELTÉRI AJTÓK 9 FAJTA ÜVEGEZÉSI OPCIÓVALszicilia dijon dio Pompej tabak dio beltéri ajtóTREND beltéri ajtó családunk divatos színeiből, széles opciós kínálatából megtalálja az Ön lakásához legjobban illőt. A TREND beltéri ajtó család az MSZ szabványnak megfelelő méretrendje a legtöbb lakásba megfelelő. A TREND beltéri ajtók a szabvány szerinti sorozatgyártásnak köszönhetően, tele kivitelben akár 2 munkanap alatt is elérhetők. A nálunk vásárolt termékeket igény szerint kiszállítjuk és beépítjük. TREND beltéri ajtó családunkról tudjon meg többet  a TREND Beltéri Ajtó címre kattintva.


 

Italy Di Base Dekor Beltéri Ajtók

Italy Di Base beltéri ajtó

 

DEKORFÓLIÁS FELÜLET, AKÁR EGYEDI MÉRET, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL, 6 SZÍN, BELTÉRI AJTÓK SZÉLES ÜVEGEZÉSI VÁLASZTÉKKAL, FELÜLVILÁGÍTÓ, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL


 
Az ITALY Di Base Dekor beltéri ajtók 6 közkedvelt színnben kínálja a CPL Italy Di Base beltéri ajtók teljes üvegezési választékát.Ezeket a kipróbált és sikeres formákat, lakberendező partnereinkkel fejlesztettük tökélyre.  Az ITALY márkanévhez hűen a kiváló minőséget képviselik, így minden MSZ szabvány szerint épült, újépítésű házhoz/lakáshoz olcsó és tartós megoldást kínálnak. A színes üvegezési lehetőségek teljes szabadságot biztosítanak az álom otthon kialakításában. A sokoldalú ITALY Di Base beltéri ajtó választékból biztosan megtalálja otthonának egyediségéhez, melegségéhez, designjához legalkalmasabb kialakításokat, legyen az új építésű családi ház, új modern loft lakás, vagy akár bérház.    

Tudjon meg többet a Italy Di Base Dekor beltéri ajtókról >>> 
 

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva