Sherlock Biztonsági és Tűzgátló Bejárati Ajtók

ÉME - ÉPÍTŐIPARI MŰSZAKI ENGEDÉLY  ÉMI - IGAZOLÁS TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGÉRŐL MABISZ TERMÉK - MEGFELELŐSÉGI AJÁNLÁS

Nézzen körül széles bejárati ajtó ajánlataink között, itt biztosan megtalálhatja otthonának és elképzelésének legmegfelelőbb bejárati ajtaját.

2011-től kötelező az úgynevezett tűzgátló bejárati ajtók használata. A tűzgátló bejárati ajtók olyan technikai ajtók, amik 30-90 perces tűznek ellenállva, gond nélkül kinyílnak, megvédve az ajtó másik oldalán tartózkodókat, vagy éppen megakadályozva a tűz továbbterjedését. Kínálatunkban szereplő tűzgátló bejárati ajtók, az egyik legkiválóbb biztonsági bejárati ajtó szerepét is betöltik.

A természetes alapanyagokat előnyben részesítőknek ajánljuk figyelmébe fa bejárati ajtó választékunkat. Termékeinket natúr és felületkezelt változatban kínáljuk. A fa bejárati ajtókhoz rendelhetők felül és oldalvilágítók is.

Korunkban a legközkedveltebbek a műanyag bejárati ajtó. Nem kell a felújítások alkalmával festeni, nem igényel különösebb karbantartást, felületi ápolást. A műanyag bejárati ajtó már színes felülettel is elérhető.  Új, prémium kategóriás műanyag bejárati ajtóink hőszigetelése azonos az ablakok hőszigetelési  értékével és akár a biztosítók által elfogadott  MABISZ minősítéssel is megrendelhetők.

Sherlock Biztonsági és Tűzgátló Ajtó

Mitől biztonságos a biztonsági bejárati ajtó? 

Sherlock biztonsági bejárati ajtó1.) 3D zsanér az ajtó pontosabb zárodásáért.
2.) Aktív biztosítási pontok kettőzöttek, behelyezve a ajtó mechanikájába, fokozzák az ajtó biztonságát és ellenálló képességét a zsanérokról való leemelésével, kifeszítésével és ajtótokból való kifeszítéssel szemben. Zárral vezérelhetők.
3.) A gyártási címke olyan fontos információkat tartalmaz, mint pl. az ajtó biztonsági osztálya, tűzállósága, szabványok melyek szerint az ajtó készül és bevizsgálásra kerül
4.) Panoramatikus „kukucskáló” – kémlelőnyílás, 180 fokos látószög króm (a képen), titán és szatén kivitelben. A kémlelőnyílás névtáblával is szállítható.
5.) Hő- és hangszigetelő tűzvédelmi betét
6.) Függőleges acélmerevítések
7.) Tanúsítványozott biztonsági vasalat – a képen fedéssel – védi a biztonsági betétet a kifúrással és kitöréssel szemben
8.) Vízszintes acélmerevítések
9.) Tanúsítványozott biztonsági zárbetétek ellenállnak a fúrásnak, kitapogatásnak és nem destruktív módszernek.
10.) Passzív biztosítási pontok, kettőzöttek, szilárdan rögzítve az acélkonstrukcióhoz, fokozzák az ajtó biztonságát és ellenálló képességét a zsanérokról való leemelésével, kifeszítésével és ajtótokból való kinyomással szemben
11.) Védett SHERLOCK kulcs, profil fokozott védelmet biztosít a kulcsmásolatok készítésénél. Kulcsmásolatot csak a SHERLOCK társaság, illetve egyes kereskedelmi partnerei készíthetnek belőle a biztonsági kártya bemutatását követően.
12.) A biztonsági zár irányítja az egész záró rendszert, fedéssel és védőpajzzsal, fúrás elleni védelemmel, így biztosítva az ajtó fokozott ellenállását a kifeszítéssel és betöréssel szemben..
13.) SHERLOCK biztonsági lánc az egyes összetevők hegesztettek, ami megakadályozza azok széthúzását. Nikkelezett és aranyszínű kivitelben.
14.) Elülső acéllemez
15.) Tűzvédelmi szalag tűz esetén megnöveli térfogatát, megakadályozva ezzel a füst és lángok áthatolását.
16.) Fa szegélylemez az ajtó alsó részében lehetővé teszi az ajtó későbbi lerövidítését akár 3 cm-rel is, ezzel alkalmazkodva a megemelt padlóhoz.

 

Milyen biztonságot nyújt egy hagyományos bejárati ajtó? 

 

A fenti videón szereplő rendőrségi egység tagja, egy az általánosságban használt bejárati ajtón mutatja be, hogy mennyi idő alatt jut be a lakásába egy felkészült "szakember". A videón jó látszik, hogy egy alap bejárati ajtón néhány másodperc allatt jutnak át a behatolók.

Ha Önnek fontos a biztonság, akkor bejárati ajtócserét megelőzően érdemes tájékozódni a kiválasztott ajtó behatolás elleni védelem besorolásával kapcsolatosan. Érdemes biztonsági bejárati ajtóban gondolkozni, ha az ajtóé a főszerep az idegenek távoltartásában. 

 

 

Miért csak a drága biztonsági ajtókkal foglalkozunk?

Több érvünk van emellett, de talán mindennél fontosabb az Ön elégedettsége, hogy ha jön a baj, Ön felkészülten várja azt. Másik komoly érvünk, hogy a biztosítók kikötéseket tesznek szerződéseikbe a bejárati ajtóval kapcsolatosan és bizony ha nem a szerződésnek megfelelő bejárati ajtó van a lakásokon akkor Ők nem fizetnek. A Sherlock biztonsági bejárati ajtók egytől egyig rendelkeznek a Magyar Biztosítok Országos Szövetsége minősítésével. Így Önnek a szerződésnek megfelelő Sherlock biztonsági bejárati ajtót tudunk ajánlani.

És igen, van a piacon olyan biztonsági ajtó is amik rendelkeznek minősítésekkel, de mégis a Sherlock biztonsági bejárati ajtón kudarcot vallott csapat akár 17 mp-en belül áthatolt rajta.  Nézze meg a videót és döntse el, hogy Ön melyikre bizza rá családja és szeretett tárgyai biztonságát.

Sherlock bíztonsági ajtó fajtái

Tűzgátló biztonsági ajtók

Angyalföldi bemutatóterem

Best Door Magyarország Kft.

1134 Budapest, Rózsafa u. 1.

Bemutatóterem: 
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
sales@bestdoor.hu I 06(20) 340-88-66 

Rendeléssel kapcsolatban:
Pràvitz Krisztina Patrícia
Both Ferenc
iroda@bestdoor.hu I 06(70) 513-50-61

Pénzügy: 
Both György
bestdoor.szamlazas@gmail.com

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Bemutatótermi nyitvatartás

MÁJUS 27. (SZOMBAT) - május 29. (HÉTFŐ)
KÖZÖTT PÜNKÖSD MIATT BEMUTATÓTERMÜNK ZÁRVA TART!
NYITÁS: 2023. május 30. (kedd) 8:00 - 16:00

 

Hétfő: 10 - 17
Kedd: 8 - 16
Szerda: 10 - 17
Csütörtök: 11 - 19
Péntek: 8 - 14
Szombat: 10 - 13
Vasárnap: zárva