Szolgáltatások

Szolgáltatások

Komoly hangsúlyt fektetünk szolgáltatásainkra és annak minőségére. Hiszen nem csak a termék kivalló minősége fontos, hanem a hozzá kapcsolódó szolgáltatások és az elvégzett munka színvonala is. A Best Door Magyarország Kft.  szolgáltatásai kapcsán kizárólag olyan tapasztalt cégekkel, munkatársakkal dolgozik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek nyílászárók beépítése terén, a legkorszerűbb technológiákat használják és kifogástalan minőségben dolgoznak .


felmeres

Felmérés!

Már a felmérésnél fontos a magas szintű beépítői tapasztalat, ezért cégünknél a beépítést végző munkatársak végzik a felmérést. A helyszíni felméréshez kapcsolódó további tudnivalókért kérjük, kattintson ide!

 

beepites

Beépítés!

Hiába vásároljuk meg a legjobb minőségű nyílászárókat, ha rosszul építjük be….Az általunk beépített termékek, nem fognak kinyílni, vagy becsukódni maguktól. Nem fognak elvetemedni hibás beépítés miatt. És erre garanciát is vállalunk!

Na és ez még nem minden! Adódhat úgy, hogy bontani is kell, vagy éppen helyreállítani. Ebben is tudunk segíteni! A beépítéshez kapcsolódó további tudnivalókért kérjük, kattintson ide!

szallitas

Szállítás!

A Best Door Magyarország által forgalmazott termékeket szakszerűen kiszállítjuk!

Részletekért kattintson ide!

 

Rózsafa utcai bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

beltéri ajtó és padló raktár

1191 Budapest, Nyáry Pál u 6. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 18 óráig
Kedd: 10 - 18 óráig
Szerda: 10 - 18 óráig
Csütörtök: 10 - 18 óráig
Péntek: 12 - 18 óráig
Szombat: 9 - 13 óráig
Vasárnap: zárva