• Beltéri ajtó

  Köszöntjük a Best Door beltéri ajtó szakkereskedés weboldalán.

 • Árajánlatkérés

  Használd díjmentes árajánlatkérő rendszerünket.

 • ITALY Beltéri Ajtó Akció

  Varázslatos formák, karcálló felületek, számtalan kialakítás, egyedi méret, verhetetlen ár! Ezek a ITALY beltéri ajtó jellemzői.

 • ECO Beltéri Ajtó Akció

  Ha fehér beltéri ajtó, akkor legyen festett. Ha nem szeretné látni a felületek találkozásánál a sötét éleket, akkor festett ajtó a megoldás.

TERMÉKEK

Beltéri Ajtó Akciók

 • Várunk új bemutatótermünkben

  Ha kell egy hely ahol megismerkedhet a legfisebb beltéri ajtó Trendekkel. Ha szeretne különleges ajtót a lakásába. Ha valami egyedire vágyik. ...jöjjön el új bemutatóterünkbe és ismerje meg a legújabb beltéri ajtó típusokat.

 • ÚJDONSÁG! Porta Doors Koncept beltéri ajtók!

  A Porta Doors egyik újdonsága egy üvegezőléc nélkül beltéri ajtó megoldás, tömör fa belsővel. Ez volna Porta Koncept! Széles színválasztékkal, különböző felülettípusokban rendelhető beltéri ajtónkat most 20% kedvezménnyel kínáljuk.

 • ÚJDONSÁG! Porta Doors Vektor beltéri ajtók!

  A Porta Doors egyik beltéri ajtó újdonsága egy igazán sokoldalú, festett felületű termék. Ez volna a Porta Vektor! Rengeteg, lehetőség a színek és a minták területén. A Porta Vektorral egyedivé teheti irodáját vagy lakását.

 • Dooriginal beltéri ajtók a stilosos szobákért

  A Dooriginal beltéri ajtók egyedi desig-nal, trendi megjelenéssel varázsolják stilusossá a helyiségeket. A neves designerek által tervezett katalógusunk már csak egy kattintásra van. Kattints és ha nem találod az igazit, mi megtervezzük neked saját stílusod szerint beltéri ajtódat.

 • Trend Beltéri ajtó kilinccsel

  Válaszon trendi beltéri ajtó megoldásaink közül, szabványos méretű beltéri ajtót! Tremd dekorfóliás beltéri ajtóink között biztosan megtalálja a lakásához leginkább illő beltéri ajtót. BELTÉRI AJTÓ MAGYAR SZABVÁNY SZERINTI MÉRETBEN, 6 DIVATOS SZÍNBEN, AKÁR 3 NAP ALATT RAKTÁRRÓL! UTOLAGSZERELHETŐ TOKKAL, 10 ÜVEGEZÉSI OPCIÓVAL, 10 FÉLE ACÉLCSÍKOZÁSI OPCIÓVAL, 6-44 cm FALVASTAGSÁGRA.

 • Csökkentettük az ITALY Di Base Beltéri Ajtók árát

  Csökkentettük a Italy Di Base beltéri ajtók árát, most bomba áran juthatsz üveges CPL laminált beltéri ajtóhoz. Minden ITALY Di Base beltéri ajtó egyedi méretben készül el. A ajtólap felülete ellenálló CPL fóliával van ellátva. A 16 gondosan kiválasztott szín a aktuális parketta és bútortrendekhez igazodik. Az ITALY Di Base beltéri ajtók tolóajtó és kétszárnyú kivitelben is rendelhetők.

 • ITALY Beltéri Ajtók - lakótelepi lakásokhoz

  Beltéri ajtó prémium minőségben - CPL KARCÁLLÓ FELÜLETTEL, TOLÓAJTÓ KIVITEL, 36 SZÍN, KARCÁLLÓ, LÚGÁLLÓ, PARÁZSÁLLÓ, AKÁR -42 dB HANGGÁTLÁS , ALAKOS SZERKEZET, TÖMÖR KIVITEL, TŰZGÁTLÓ, SZÁMTALAN ÜVEGEZÉSI OPCIÓ, FELÜLVILÁGÍTÓ, KÉTSZÁRNYÚ KIVITEL, EGYEDI MÉRET! EZ MIND A ITALY BELTÉRI AJTÓ

Címlap Beltéri ajtók Panel beltéri ajtóPANELLAKÁSOKBA BEÉPÍTHETŐ AJTÓCSALÁDOK:

panel beltéri ajtóbeltéri ajtók

Felár nélkül, egyedi méretben rendelhető beltéri ajtó! Számtalan üvegezési opcióval, tetszés szerinti intarziákkal, akár tolóajtó kivitelben is legyártható ajtó. Felülete 5 mm vastag karc-, lúg- és hőálló Pfleiderer® Melamin-Acryl laminált MDF. Részletek: ITALY egyedi beltéri ajtók

Italy Beltéri ajtóItaly Beltéri ajtóItaly Beltéri ajtóItaly Beltéri ajtó


panel beltéri ajtóbeltéri ajtó

Az Italy Di base beltéri ajtók kiváló megoldással szolgálnak panellakások belső ajtó cseréire. Az ajtócsalád a folyamatosan megújuló színválasztékkel, egyedi méretben készül. A lakótelepi lakások sokszor helyhiánnyal küzdenek, amire valódi megoldást kínálhat egy Italy Di Base falon futó tolóajtó. 

Italy Di Base beltéri ajtók panel lakásokhoz


Beltéri ajtók

Eco festett beltéri ajtó lakótelepekreAz ECO beltéri ajtó a un. RAL színskála szerint készül, ami gyakorlatilag a szivárvány minden színét tartalmazza. Méretüket tekintve a ECO beltéri ajtók egyedileg készülnek azaz cm-es léptékekben a kért méretre készülnek el. A marásmintáknál kiválasztható a marás profilja, és mintázata. Bemutatótermünkben rengeteg minta közül válogathat, de egyedi elképzeléseit is megtudjuk valósítani. Nem csak marással van lehetőség díszíteni az ajtókat, hanem üvegkivágások kialakítására is lehetőség nyílik. 

Szóval a ECO beltéri ajtó igazi Prémium megoldást kínál lakótelepi lakások nyílászáró cseréjére.