A Porta Doors ajtógyár hónapról-hónapra új termék akcióval jutalmazza cégünk együtt működösét, amit a korábbi Porta Doors megrendelőinknek köszönhetünk.

Mivel a érdem a vásárlóinknak köszönhető, számunkra úgy természetes, hogy ezeket a kedvezményeket, továbbadjuk új és visszatérő megrendelőinknek. A Porta Doors egyedi gyári ajtóink ajánlata minden hónap megújul. Ide érdemes rendszeresen visszanézni, hiszen a jövőben ezen akciók keretében mutatjuk be a gyári újdonságokat, kiemelt ajánlatokat és különlegességeket.

porta doors becs 2 3 belteri ajtoEgy ajtó, ami egyszerűen nem megy ki a divatból. Ismerje meg Ön is a Porta Bécs és London beltéri ajtó családot.  

 

porta london copy

egyszarnyu60 90ketszarnyu120 180

falcostolo belteri ajto

 

 

porta doors koncept belteri ajtoA Porta Doors Koncept ajtó nagy előnye, hogy a szerkezet tömör fából készül és az üveges beltéri ajtói üvegezőléc nélküli technológiával készülnek. 

 

keretes belteri ajtoegyszarnyu belteri ajtoketszarnyu belteri ajtotolo belteri ajto

falcosfalc nelkuli

Beltéri Ajtó Akció Feltételei! 

Akciónk kizárólag 2020. július 30. és 2020. szeptember 01. között aláírt, felmért és leelőlegezett megrendelésekre vonatkozik.

Megrendeléseket kizárólagosan írásban fogadunk el! 

A feltüntetett árak az alapmodell alapáraira vonatkoznak. Az ár nem tartalmaz kiegészítőket, valamint 12 cm-es falvastagságra értendőek. A kilincs és a küszöb külön megrendelhető. A feltüntetett ajánlat tájékoztató jellegű, nem teljes körű, ezért a részletekről minden esetben érdeklődjön munkatársainknál. Az ajánlatokat minden esetben személyre szabjuk és egyénre szabva írásban átadjuk. A különböző akciók sem egymással sem egyéb kedvezmény és/vagy jutalékos rendszerrel nem összevonhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk! 

Rózsafa utcai bemutatóterem

1134 Budapest, Rózsafa u. 1. • 06(20)44-22-090

beltéri ajtó és padló raktár

1191 Budapest, Nyáry Pál u 6. • 06(70) 513-50-61

Ajánlatkérés

ajanlatkeres2

Bemutatótermi nyitvatartás

Hétfő: 10 - 18 óráig
Kedd: 10 - 18 óráig
Szerda: 10 - 18 óráig
Csütörtök: 10 - 18 óráig
Péntek: 12 - 18 óráig
Szombat: 9 - 13 óráig
Vasárnap: zárva